September 21, 2014,05:59:33 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Welcome to my website...
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author
[EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU]
Topic: Diagram for power board for BEKO(or BUSH) LM chassis  (Read 9278 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
GP ELECTRO
Jr. Member
**
Posts: 38



« on: November 27, 2009,04:22:23 »

Hello my friends,
please if someone has schematic diagram of Power supply board for BEKO LM chassis to upload it.

The name of power board is : FSP204-2F01(S07)

Many thanks in advance for help and support
Peter
Logged
Turnip
Hero Member
*****
Posts: 2421



Email
« Reply #1 on: November 27, 2009,06:19:17 »

Hi Peter,

Have a pic - what's your problem - Chris.
Logged
GP ELECTRO
Jr. Member
**
Posts: 38



« Reply #2 on: November 27, 2009,07:13:00 »

Hello Chris,
the unit come total dead.When I have opened the TV set I have found two defect elcos(CS13 1000mF/25V & CS20 470mF ) after replacement LCD TV works perfect about 5-6 hours.It was night and I switched of the unit and go home.Tomorrow when I come in service I want to check the unit again and switched on it - but it's don't work more. Power board was dead (nothing was burned ,everything on firs look looks OK-but it stop working)
I think that maybe some resistor in primary side change his value,but I am not sure maybe I have no right.
On the main elko there is 300V and on the secondary side is nothing.I cannot see the mark of IC1 which is primary side.Around this IC are 3 transistor and 3 diode -they are OK.
Therefore I need the diagram of this board to try to find where can be the defect to try to fix it.
Chris if you have more experience with this board can you send me some sugestions
Many thanks in advance for support and help.
Regards
Peter
Logged
GGTVBD
Full Member
***
Posts: 43



Email
« Reply #3 on: November 27, 2009,20:51:28 »

Try changing C13, C15 and C26.

I'd replace all of them though.
Logged
GP ELECTRO
Jr. Member
**
Posts: 38



« Reply #4 on: November 27, 2009,21:33:15 »

Hello GGTVBD,
C26 I have replaced,other twoo i have replaced before.Now board works partial.I have 12V on connector CN2 but on connector CN3 there are no voltage.I have changed the IC in chopper 1207 (IC's is OK).
It is very simply chopper but without diagram it is not easy to find the defect
Logged
Turnip
Hero Member
*****
Posts: 2421



Email
« Reply #5 on: November 28, 2009,05:35:43 »

Hi GP Electro,

Can't help with shematic or likely solution.  Power supply picture I supplied (FSP204-2F01 (SO7)) came from a smashed screen Beko 26WLB520HD, but PS works OK.

If interested - Email - Chris.
Logged
Κώστας
Sr. Member
****
Greece Greece

Posts: 113



WWW
« Reply #6 on: November 28, 2009,07:17:14 »

Download diagram here.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
 

MKPortal ©2003-2007 mkportal.it